Welkom bij Streetband FF AnderZ

De Gepeperde Noten

Oktober 2021:

Beste vrienden van de Gepeperde Noten. Met pijn in het hart hebben wij besloten om niet meer met Sinterklaas naar Nederland mee te reizen. De discussie (en vooral de manier waarop die gevoerd wordt) over ons uiterlijk is voor ons reden geweest deze beslissing te nemen.

Maar wij hebben inmiddels wel een collega muziekgezelschap bereid gevonden onze plaats in te nemen.

Daar hebben we meerdere gesprekken mee gevoerd, omdat wij van mening zijn dat het muzikaal ondersteunen van de Goedheiligman vooral leuk moet zijn. Leuk voor de kinderen en hun ouders, maar ook leuk voor de muzikanten en Sinterklaas zelf. Kortom een formule voor plezier.

 

Wij verwijzen u dan ook graag door naar Sint's Vrolijke Lakeien Bende. Geen statische mannen en vrouwen zoals de bij u bekende lakeien, maar echt een vrolijke bende. Dezelfde feestelijke muziek en dezelfde vrolijke gezichten als de Gepeperde Noten. We weten zeker dat ook Sint's Vrolijke Lakeien Bende alleen maar voor blije mensen zal zorgen.

 

Voorheen:

De Gepeperde Noten is de succesvolle pietenband van FF AnderZ.
En alleen al het feit dat het de pietenband van FF AnderZ is, is al een garantie voor een waar feest als "De Gepeperde Noten" optreden.
De liedjes worden op een eigen wijze gespeeld en vraagt veel interactie met het publiek.

"De Gepeperde Noten" hebben in de begintijd veel in de bekende winkelcentra gespeeld, met name Winkelcentrum Loosduinen. Ook de intocht van de Goedheiligman in Scheveningen/Den Haag werd meerdere malen muzikaal opgeluisterd door "De Gepeperde Noten".

In 2009 is er nog een enkele intocht gedaan. De belangrijkste optredens waren toen in het theater met SiSint uit Haarlem.
Ook is de pietenband in 2009 helemaal in het nieuw gestoken.
In 2010 was het alleen nog maar Sinterklaastheater.
Zie hiervoor www.sinterklaastheater.nl

Op uitdrukkelijk verzoek van de organisatie zijn de Gepeperde Noten inmiddels ook weer van de partij bij de intocht in Scheveningen/Den Haag.

Ook dit jaar zijn de gepeperden Noten weer op diverse plekken te zien en te horen. Check de agenda voor al onze optredens.

Gepeperde Noten

Gepeperde Noten animatie

 

Voor informatie en boekingen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

FolloWuZ

Waar zijn onze oud-leden?

De reunie is voorbij, het was een zeer geslaagd feest. Maar wij willen nog steeds graag al onze oud-leden terug vinden. Zoek je mee? 
Like onze Fortissimo-facebook pagina en deel je ervaringen! 

WhatZuP?

Geen weer te geven evenementen

WhatZneW?

  • De verdiensten via de  SPONSOR pagina: zo gemakkelijk!
  • Lees de laatste FORTI

OptredenZ

Geen weer te geven evenementen

AVG Privacyverklaring